Adatvédelem

Adatvédelem

Cégünk kiemelt figyelmet fordít a vele kapcsolatba kerülők személyiségi jogainak és személyes adatainak védelmére.

A DANUBIA ESTATE Kft. ezúton teszi közzé az adatvédelmi és kezelési elveit valamint politikáját, melyet magára nézve kötelező erővel ismer el. Jelen szabályok kialakításakor különös tekintettel vettük figyelembe az 1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, továbbá az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, és az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény rendelkezéseit. A jelen közlemény célja, hogy szolgáltatásaink minden területén, minden egyén számára, tekintet nélkül nemzetiségére vagy lakóhelyére, biztosítva legyen, hogy jogait és alapvető szabadságjogait, különösen a magánélethez való jogát tiszteletben tartsák a személyes adatainak gépi feldolgozása során.

1. Ügyfél adatok

A http://d-e.hu weboldalon történő bármilyen regisztráció során a DANUBIA ESTATE tudomására jutott bármely személyes adatot eljuttatja részünkre, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy a DANUBIA ESTATE a regisztráció céljára és az ahhoz szükséges ideig nyilvántartsa és kezelje azokat. Cégünknél bármikor kérhet tájékoztatást személyes adatai kezeléséről, valamint kérheti azok helyesbítését, illetve törlését. Egyéb esetben leiratkozhat hírlevél vagy ingatlanajánlat küldő szolgáltatásunkról.

2. A kezelt adatok köre

A DANUBIA ESTATE kizárólag abban az esetben gyűjt személyes adatokat, amennyiben a weboldalára látogató úgy dönt, hogy azokat az bármely adatkérés során a kedvezmények igénybevételekor a hírlevélre feliratkozás alkalmával rendelkezésünkre bocsátja továbbá a DANUBIA ESTATE valamelyik szolgáltatását igénybe veszi. Az adatait ebben az esetben és minden egyéb esetben is bizalmasan kezeljük.

Ön az adatainak megadásával hozzájárulását adja ahhoz, hogy a DANUBIA ESTATE a megadott adatokat nyilvántartsa és kezelje, továbbá, a megadott elérhetőségek bármelyikén személyes ajánlatokkal megkeressük, illetve ilyen ajánlatokat küldjünk.

A DANUBIA ESTATE felhívja a felhasználó figyelmét, hogy az adatszolgáltatás önkéntes. Amennyiben a felhasználó a weboldalon elhelyezett adatlap kitöltésével, vagy egyéb online módon személyes adatot ad meg, ezzel hozzájárul ahhoz, hogy a DANUBIA ESTATE a megadott személyes adatot a fentiek szerint kezelje.

2. Személyes adatok továbbítása

A DANUBIA ESTATE nem továbbítja az Ön adatait harmadik személy részére és nem teszi hozzáférhetővé azokat, kivéve a http://d-e.hu weblap üzemeltetését végző technikai közreműködőknek adhatja át adatfeldolgozás céljából.

3. Technikai adatok

Amikor Ön weboldalunkra lép, web szerverünk automatikusan tárolja az Ön technikai összekötő adatait.

4. Kérdések, észrevételek

Kérdéseivel, észrevételeivel forduljon bizalommal a DANUBIA ESTATE munkatársaihoz.

Kérdéseire igyekszünk mihamarabb válaszolni, problémáit orvosolni.

5. Az adatkezelésért felelős:

DANUBIA ESTATE Kft. (1065 Budapest Bajcsy Zsilinszky köz 3.)