Állás

Kedves Álláskereső! Érdekli az ingatlanpiac?

Cégünk az ingatlanértékesítés területére olyan Értékesítő Partnereket, Irodavezetőket, Franchise Partnereket keres, akik nem elégednek meg azzal, amit csinálnak, újabb kihívásokat keresnek. Céltudatuk határtalan, sikerre vágynak, ahol az eredményeiket kimagaslóan elismerik és minden napokat céltudatosan élik meg. Szeretik a stabilitást a hosszú távú biztonságot!

Mi is az ingatlanértékesítés?

Komplex értékesítési munka, amely önálló munkavégzést jelent a megbízások felvételétől az ingatlanbemutatásán keresztül, kiemelve a személyes ügyfél kapcsolattartást mind az eladói és vevői oldalról az üzletlezárással összességében!

Csak sikeresen!

A DANUBIA ESTATE kimagasló teljesítményét a sikeres csapatmunkában dolgozó szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársak eredményeinek köszönheti. Értékesítő Partnereink, Irodavezetőink és Koncessziós Partnereink folyamatos továbbképzést és támogatás megkapnak, hogy munkájukat még jobban végezzék.

Miért mi?

Minden munkatársunk élvezheti azokat az előnyöket, amik egy gondosan felépített, komoly szakmai tudással rendelkező cég biztosít ahhoz, hogy Ön a karrierjét legjobb tudása szerint építhesse valamint a professzionális képzési és motivációs rendszerünknek köszönhetően, jelentős versenyelőnyt biztosítsunk az Ön számára.

Aktuális állásajánlatainkról bővebben itt olvashat.

Ingatlanos állások
Jooble
Munka HU
Ingatlanos munka

Értékesítő Partnereink napi rendszerességgel dolgoznak az ingatlanok eladásán.

Megbízásokat keresnek meglévő ügyfeleiknek vagy éppen új ingatlanok után kutatnak, hogy kollégáik ügyfelének is megtalálják a megfelelő ingatlant. Rendszerünk a „kereszteladásokra” épült, megsokszorozva ezzel az értékesítés lehetőségét irodáink valamint az Értékesítő Partnereink bevételének növelését!

A leglátogatottabb ingatlan hirdetési portálokon rögzítik az ingatlanokat. További hirdetési lehetőségeink korlátlanok, megemlítve a reklámtáblát és/vagy molinót, mely még több ügyfelet és ingatlant kínál a nálunk dolgozó Értékesítő Partnereinknek!

Informatikai rendszerünk lehetővé teszi az új vagy már meglévő ingatlan automatikus értesítés küldését a meglévő ügyfeleink körében, mely további előnyökhöz juttatja Értékesítőinket.

Heti rendszerességgel kapcsolatban állnak mind Megbízóinkkal, mind Vevőinkkel, hogy a folyamatos és minőségi munka biztosítva legyen.

Értékesítő Partnereink személyesen vesznek részt az ingatlanok bemutatásában az ártárgyalásban valamint az üzlet zárásában is biztosítva ezzel a még tapasztaltabb Értékesítői potenciált.

Egyéni jutalék rendszerünk lehetővé teszi, hogy Ön további forrásokból a bevételét növelje!

Jelentkezek az értékesítő partneri állásra

Irodavezető

Tapasztalattal rendelkező Értékesítőként Önnek bármikor lehetősége van irodavezetőnek jelentkezni! Megemlítenénk, itt nem egy „klasszikus” irodavezetői feladat ellátásáról van szó. Az irodavezető az ingatlanértékesítés területén, napi szinten vesz részt, hiszen az aktuális ingatlanpiaci helyzete ismerete szükséges ahhoz, hogy Értékesítőjének munkáját elősegítse vagy tapasztalatát átadja. Elsődleges feladatként az Értékesítő Partnerek csapatmunkájának összefogása, elemzése és az egyéni motiváló rendszer kialakítása a feladat.

Egyéni jutalék rendszerünk lehetővé teszi, hogy Ön további forrásokból a bevételét növelje!

Jelentkezek az irodavezetői állásra

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhet állásainkra

A mező csak számokat tartalmazhat.
Engedélyezett kiterjesztések: pdf, doc, docx.
Maximum fájlméret: 3 MB
Kérjük, adja meg a képen látható kódot az űrlap elküldése előtt!

Kedvezmények

Itt olvashat az Önt érdeklő kedvezményeinkről, melyek ingatlan tulajdonosoknak, vevőknek, bérbeadóknak, bérlőknek továbbá olyan ügyfeleknek szól, akik szeretnék igénybe venni bármelyik kedvezményünket vagy az ebből származó további előnyöket.

Most mi fizetünk Önnek!

Ingatlankezelés

Önnek ajánljuk

  • Amennyiben biztonságba akarja tudni az ingatlanát, megelőzve a kellemetlenségekkel járó ingatlan bérbeadását vagy felújítását.
  • Ajánljuk továbbá azoknak, akik befektetési céllal vásárolták meg lakásukat és tartózkodási helyük távolsága, vagy egyéb okok miatt annak teljes körű kezelését szakértő cégre bíznák.

Képzések

  • Kiből lehet ingatlanértékesítő?
  • Mitől jó egy ingatlanértékesítő?
  • Milyen előnyei vannak az ingatlanértékesítői szakmának?

Ingatlan gyorskeresés