Hitel

Ingatlant vásárolna? Kedvezőbbre váltaná meglévő hitelét? Ingatlant korszerűsítenie? Szabad felhasználású hitelre van szüksége? CSOK-ot igényelne?

Díjmentes - Gyors - Kényelmes – Biztos

Hitel Partnerirodánk több mint 20 Bank hitelajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, hogy valóban a legjobbak közül választhassa ki, melyik Bank hitelével finanszíroztatja meg leendő otthonát vagy felújítását!

Lakásvásárlási hitel szakértőink begyűjti a banki hitel ajánlatokat, kiértékeli ezeket az Ön által megadott szempontok alapján, majd legjobb ajánlatokból Ön választhatja ki, melyiket szeretné!

Online hitelajánlat

Hitelügyintézés esetén, kérjük hivatkozzon a Danubia Estate honlapjára.

Kedvezmények

Itt olvashat az Önt érdeklő kedvezményeinkről, melyek ingatlan tulajdonosoknak, vevőknek, bérbeadóknak, bérlőknek továbbá olyan ügyfeleknek szól, akik szeretnék igénybe venni bármelyik kedvezményünket vagy az ebből származó további előnyöket.

Most mi fizetünk Önnek!

Ingatlankezelés

Önnek ajánljuk

  • Amennyiben biztonságba akarja tudni az ingatlanát, megelőzve a kellemetlenségekkel járó ingatlan bérbeadását vagy felújítását.
  • Ajánljuk továbbá azoknak, akik befektetési céllal vásárolták meg lakásukat és tartózkodási helyük távolsága, vagy egyéb okok miatt annak teljes körű kezelését szakértő cégre bíznák.

Kutyabarát iroda

Ingatlan gyorskeresés

Ingatlanközvetítés

Érdekli az ingatlan piac?
Kezdje velünk karrierjét!