Ingatlan videózás

Ingatlan videó a gyorsabb értékesítés érdekében!

Egy ingatlan videó felkelti az érdeklődők figyelmét, hiszen jobban más aspektusokból is megtekinthetik az ingatlant! Figyelemfelkeltő és a valóságot mutatja be, így vevőjét, érdeklődőjét nem fogja meglepetés érni!

Miért érdemes megrendelnem?

  • Elősegítik a vevő döntését, így csak a potenciális ügyfélkör látogatására számíthat
  • Kiemelten jobb helyezést ér el a hirdetési listákban, ezért olyan ügyfelek részére is elérhető lesz, akik egyéb esetben nem találják meg azt a több százezer hirdetés között
  • Megtöbbszörözi az érdeklődők számát, ezáltal gyorsabb értékesítést eredményez

Milyen ingatlanról érdemes videót készíttetni?

Az ingatlan videó az ingatlan előnyeit részletezi és az ingatlan elhelyezkedéséről is betekintés enged, így bármely ingatlanról érdemes videót készíttetni, legyen az garzonlakás vagy több száz négyzetméteres ház, étterem, iroda vagy éppen földterület. Az ingatlan lehet felújítandó és lehet luxus kivitelű is a cél, hogy minél több potenciális ügyfelet találjon meg a videó hirdetésével.

Mennyibe kerül az ingatlan videó?

Kizárólag cégünknél a DANUBIA ESTATE-nél ügyfeleink igényeihez mérten igen kedvező áron készíti el ingatlan videóját szakértő partnerünk.

Az elkészítési költségei Budapest közigazgatási határán belül 20 ezer+ÁFA, mely tartalmazza a nagyfelbontású HD videó elkészítését a megrendelő kérésének megfelelően, továbbá a videó megosztását a leglátogatottabb videó megosztó portálokon.

Az elkészítési költségei Budapest közigazgatási határain kívül előzetes kalkuláció szerint került kialakításra, mely függ a távolságtól, továbbá tartalmazza a videó megosztását a leglátogatottabb videó megosztó portálokon.

Az alábbi űrlap kitöltésével megrendelheti szolgáltatásunkat

A mező csak számokat tartalmazhat.
Kérjük, adja meg a képen látható kódot az űrlap elküldése előtt!

Kedvezmények

Itt olvashat az Önt érdeklő kedvezményeinkről, melyek ingatlan tulajdonosoknak, vevőknek, bérbeadóknak, bérlőknek továbbá olyan ügyfeleknek szól, akik szeretnék igénybe venni bármelyik kedvezményünket vagy az ebből származó további előnyöket.

Most mi fizetünk Önnek!