, , Szicilia «« vissza az előző oldalra

Irányár: 75 360 000 Ft
240 000 €
Azonosító: H 5209
Értékesítés típusa: Eladó nyaraló+ház
Alapterület: 130 m2
Szobák: 4
Ingatlan nézet: Panorámás (Egyéb)
Emelet: Fszt
Fűtés: Egyéb
Ingatlan állapota: nagyon jó
Épület belső állapota: nagyon jó
Épület külső állapota: nagyon jó
Ár / nm: 579 692 Ft
1 846 €

Megjegyzés:

VÁSÁROLJON HÁZAT SZICÍLIÁN!

Ez a tipikus 130 m2 összterületű 4 szintes szicíliai csúsztatott
elrendezésű ház, 4 szobával 2 fürdőszobával és négy francia erkéllyel rendelkezik és Szicília szívében a hegyek között található.
Az art luxus stílusban épült ingatlan legalsó szintjén egy kis kőfalú borospince található, ami a nyári forróságban igazi menedéket nyújt.
A konyha a legfelső emeleten található, modern főzőlappal és működő 100 éves kemencével. A csodálatos panoráma akár mosogatás közben is egyedi élményt nyújt.
Gangi város történelmi központja a sikátorok útvesztőiben, egy apró fellegváros tetején található. A több száz éves kőfalak között egy 6+2 személy számára kényelmesen használható, teljesen felszerelt ház. (3 szoba, nappali, konyha, 2 fürdőszoba), modern belsővel, szélessávú internettel, csodás panorámával, egyedi belsőépítészeti megoldásokkal, kézzel épített bútorokkal rendelkezik. Az ingatlan az óváros közepén, 3 perc sétára van Gangi fő nevezetességétől, a San Nicolo di Bari templomtól. Ezen a téren összpontosul Gangi kulturális élete: itt magasodik a városháza, itt található a főutca legjobb hentese, pékje, cukrászda, kávézó, és egy különlegesen jó étterem a Santa Anna. Az ingatlan jelenleg vendégházként működik, melynek funkcióját továbbra is megtarthatja, így kiváló befektetése lehet!

Megbízott értékesítő partner:

Dori Ede

Telefon: +36 30 9100 533

Megtekintések száma: 10790

Ingatlan képe
Ingatlan képe
Ingatlan képe
Ingatlan képe
Ingatlan képe
Ingatlan képe
Ingatlan képe
Ingatlan képe
Ingatlan képe
Ingatlan képe
Ingatlan képe

Kedvezmények

Itt olvashat az Önt érdeklő kedvezményeinkről, melyek ingatlan tulajdonosoknak, vevőknek, bérbeadóknak, bérlőknek továbbá olyan ügyfeleknek szól, akik szeretnék igénybe venni bármelyik kedvezményünket vagy az ebből származó további előnyöket.

Most mi fizetünk Önnek!

Kutyabarát iroda

Megjegyzett ingatlanok

Nincs még megjegyzett ingatlan.

Állás

Érdekli az ingatlan piac?
Kezdje velünk karrierjét!