Ingatlanközvetítés

Ingatlanközvetítés személyesen Önnek!

Ingatlant értékesíteni nem könnyű feladat, sok féle kihívásnak eleget téve, feltételezzük, hogy hozzáértő ingatlanközvetítőn keresztül hatékonyabban értékesítheti ingatlanát!

Az értékesítésről és a szolgáltatás díjairól:

Képzett értékesítőnk a helyszínen megtekinti az ingatlant, felméri annak piaci értékét, továbbá szükség esetén átfogó képet ad az értékesítés lehetőségeiről. Ismerteti a Megbízás feltételeit, melyet az Ön igényeihez igazítunk. Minden esetben ellenőrizzük az ingatlan tulajdoni lapját, ezáltal garantálva azt ingatlan aktuális jogviszonyait. Szakszerűen fényképeket és alaprajzot készítünk a helyszínen, mely az értékesítés elengedhetetlen részét képezi! Amennyiben szeretne igazán különleges fotókat vagy videót készíttetni ingatlanáról, kérjük, vegye igénybe ezt a szolgáltatásunkat is!

Szolgáltatásunk díjai:

Szolgáltatásunk díja az ingatlan vételárából számítandó.

- PRÉMIUM megbízás díja bruttó 2.9%, mely tartalmazza az ingatlan kiemelt hirdetését és megjelenését, többek között a cég honlapján kiemelve azt a további ajánlatok közül, illetve kérésére az ingatlanra céges reklámanyagot helyezünk el.

- ÁLTALÁNOS megbízásunk díja bruttó 3.9%, mely tartalmazza az ingatlan hirdetését nagy látogatottságú portálokon.

- Ingatlan bérbeadásunk díja bruttó 1 havi bérleti díj az ingatlan bérleti díjának megfelelően, mely tartalmazza az ingatlan hirdetését kiemelt portálokon, kérésére céges hirdető táblát helyezünk el az ingatlanon!

Díjmentes szolgáltatásunk:

Regisztrált ügyfeleink azonnal értesülnek az Ön ingatlanáról, amennyiben az megfelel a keresési feltételeinek!

Bármely típusú megbízás esetén személyesen mutatjuk be az ingatlant ügyfeleinek!

Az ingatlan bemutatása és az értékesítés folyamata:

Ügyfeleink az ingatlan bemutatása előtt megfelelő információt kapnak az ingatlanról, mielőtt véglegesen megtekintenék azt.

Amennyiben az ingatlan felkeltette a leendő vásárló érdeklődését, ártárgyalást kezdeményezünk, melyre irodánkban lehetőség van így garantálva az ügylet sikeres folytatását és lezárását!

Ügyfeleinket az ügyvédi szerződéskötésig személyesen kísérjük végig, az esetleges felmerülő problémákra megoldásokat javaslunk. Szíves figyelmébe ajánljuk ügyvédi partner iroda jogi képviseletét, ahol szakszerű ingatlanjogban is jártas felkészült ügyvéd kedvező feltételekkel készítik el az ingatlan vásárláshoz szükséges adásvételi szerződést!

Kedvezmények

Itt olvashat az Önt érdeklő kedvezményeinkről, melyek ingatlan tulajdonosoknak, vevőknek, bérbeadóknak, bérlőknek továbbá olyan ügyfeleknek szól, akik szeretnék igénybe venni bármelyik kedvezményünket vagy az ebből származó további előnyöket.

Most mi fizetünk Önnek!