Ingatlanközvetítés

Ingatlanközvetítés személyesen Önnek!

Megbízás = Igen
Alacsony díjak = Igen
Potenciális ügyfelek = Igen
Rugalmas értékesítési szemlélet = Igen

Ingatlant értékesíteni nem könnyű feladat! Sok féle kihívásnak eleget téve, feltételezzük, hogy hozzáértő ingatlanközvetítőn keresztül hatékonyabban értékesítheti ingatlanát! Fontos, hogy a gyakran változó jogszabályokkal tisztában legyünk és a szükséges szakértelmet és biztonságot megteremtve ingatlanát mindenféle jogi akadály nélkül értékesítsük!

Az ügyfelekkel való együttműködés kiemelt figyelmet igényel, hiszen a piaci kínálatra jellemzően, a vevők gyakran nem tudják eldönteni melyik ingatlan lenne számukra a megfelelő. A megoldás = DANUBIA ESTATE

Kérjük, keresse az Önhöz legközelebb eső bármelyik irodánkat, hogy Értékesítő Partnerünk felvegye Önökkel a kapcsolatot!

Az értékesítésről és a szolgáltatás díjairól:

Képzett értékesítőnk a helyszínen megtekinti az ingatlant, felméri annak piaci értékét, továbbá szükség esetén átfogó képet ad az értékesítés lehetőségeiről. Ismerteti a Megbízás feltételeit, melyet az Ön igényeihez igazítunk. Minden esetben ellenőrizzük az ingatlan tulajdoni lapját, ezáltal garantálva azt ingatlan aktuális jogviszonyait.

Szakszerűen fényképeket és alaprajzot készítünk a helyszínen, mely az értékesítés elengedhetetlen részét képezi! Amennyiben szeretne igazán különleges fotókat vagy videót készíttetni ingatlanáról, kérjük, vegye igénybe ezt a szolgáltatásunkat is!

A DANUBIA ESTATE bármely megbízás esetén teljes körűen jár el az ingatlan értékesítése érdekében, hogy Ügyfeleink elégedettek legyenek, és szolgáltatásunkat tovább ajánlják.

Szolgáltatásunk díjai:

Piaci igényeknek megfelelően megbízási díjainkból az Önnek legmegfelelőbbet választhatja! Szolgáltatásunk díja mindig az ingatlan vételárából számítandó.

Kizárólagos megbízásunk díja 2.9%+ÁFA, mely tartalmazza az ingatlan kiemelt hirdetését és megjelenését, többek között az ingatlanügynökségünk utcai portálján, cégünk honlapján kiemelve azt a további ajánlatok közül. Ingatlanát megjelenítjük a nyomtatott médiában, illetve kérésére az ingatlanra céges reklámanyagot helyezünk el. Kizárólagos megbízás esetén értesítjük a további velünk együttműködő ingatlanügynökségeket, megsokszorozva ezzel az ingatlanra érdeklődő potenciális ügyfelek számát!

Fél kizárólagos megbízásunk díja 3.5%+ÁFA, mely tartalmazza, az ingatlan hirdetését különböző nagy látogatottságú internetes portálokon valamint az ingatlan képes hirdetése elhelyezésre kerül az ingatlanügynökségünk utcai portálján is!

Nem kizárólagos megbízásunk díja 3.9%+ÁFA, mely tartalmazza az ingatlan hirdetését különböző nagy látogatottságú portálokon, nem kevesebb megjelenéssel, mint a fél kizárólagos megbízás esetén!

Ingatlan bérbeadásunk díja min. 1 havi bérleti díj+ÁFA az ingatlan bérleti díjának megfelelően, mely tartalmazza az ingatlan hirdetését kiemelt portálokon, kérésére céges hirdető táblát helyezünk el az ingatlanon!

További díjmentes szolgáltatásunk:

Regisztrált ügyfeleink azonnal értesülnek az Ön ingatlanáról, amennyiben az megfelel a keresési feltételeinek!

Bármely típusú megbízás esetén a DANUBIA ESTATE Értékesítő Partnere személyesen mutatja be az ingatlant ügyfeleinek!

Az ingatlan bemutatása és az értékesítés folyamata:

Ügyfeleink az ingatlan bemutatása előtt megfelelő információt kapnak az ingatlanról, mielőtt személyesen megtekintenék azt, ezáltal rengeteg időt spórolva Önnek, melyet adott esetben hasznosan tölthet el családjával vagy barátaival!

Amennyiben az ingatlan felkeltette az ügyfeleink érdeklődését, ártárgyalást kezdeményezünk, melyre bármelyik irodánkban lehetőség van így garantálva az ügylet sikeres folytatását és lezárását!

Ügyfeleinket az ügyvédi szerződéskötésig személyesen kísérjük végig, az esetleges felmerülő problémákra további megoldásokat javaslunk. Szíves figyelmébe ajánljuk ügyvédi partner iroda jogi képviseletét, ahol szakszerű ingatlanjogban is jártas felkészült ügyvédek kedvező feltételekkel készítik el az ingatlan vásárláshoz szükséges adásvételi szerződést!

Hitelügyintézésben szakképzett kollégáink segíti a hitel felvenni szándékozó vásárlóinkat ez által, teljes körű biztonságot nyújtunk az adásvételi szerződéskötésig mind vevő és megbízó ügyfeleinknek!

Az ingatlan birtokba adásán is részt veszünk, így biztosítjuk ügyfeleinknek a zökkenőmentes ingatlan átadás-átvételt, amely a teljes ingatlan adás-vétel sikerét biztosítja!

Kedvezmények

Itt olvashat az Önt érdeklő kedvezményeinkről, melyek ingatlan tulajdonosoknak, vevőknek, bérbeadóknak, bérlőknek továbbá olyan ügyfeleknek szól, akik szeretnék igénybe venni bármelyik kedvezményünket vagy az ebből származó további előnyöket.

Most mi fizetünk Önnek!