Radiesztézia

Lakások, irodák, családi házak radiesztéziai káros földsugárzások bemérése és hatástalanítása

Vajon elegendő-e Önnek, hogy egy lakás tetszik, - mert jó helyen van, - mert praktikus a helyiség elosztása, - mert elérhető ára van? Vajon gondolt-e rá, hogy a fent jellemzett lakás, milyen hatással lehet az Ön egészségére?
Ha olyan földsugárzások fölött van, amely megbetegítő hatással van a szervezetére. Fontos tudni, hogy vannak fizikailag látható, és nem látható paraméterek, tulajdonságok. A lakások fizikailag látható tulajdonságaival itt nem kívánunk foglalkozni, mert az mindenki számára egyértelmű. Azonban a fizikailag nem látható, de érzékelhető paraméterek talán fontosabbak, mint a látható paraméterek. Azért, mert az egészségünkről van szó!

Az egészség alapja a RADIESZTÉZIA

Ha rendszeresen fáradtan ébred. - Ha 0 óra és 3 óra között rendszeresen felébred. - Ha gyermeke éjszaka gyakran felsír, és szüleihez bújik. - Ha sűrűn ébred fejfájással. – Ha emésztési problémák, idegrendszeri panaszok, vagy krónikus betegségek gyötrik. – Amikor a gyógyszerek már nem mindig segítenek, akkor nagy valószínűséggel Önnek, egy RADIESZTÉTA segítségére van szüksége, aki tudja a megoldást!

Vizsgáltassa meg magát radiesztéziai módszerrel

Hálószoba, lakás, iroda, ház és telek káros földsugárzásainak bemérése és kiárnyékolása, profi eszközökkel. Árainkról itt olvashat

Megrendelem a tanácsadást!

Mik is ezek a nagyon fontos, de nem látható, de érzékelhető paraméterek?

Ezek a földsugárzások és a technikai sugárzások.

A sugárzásoknak két féle formája éri az embereket a földön. A kozmikus térből jövő sugárzás például UV B,- ami a nap sugárzás egyik összetevője-, vagy a bolygók mágnesességének egymásra gyakorolt hatásai, mint a Hold hatása az ár-apály kialakulására, valamint a 28 napos holdciklusnak, a nőkre gyakorolt hatásait említsük valamint a föld mélyéből jövő sugárzások.

A föld mélyéből jövő sugárzások egyészségre gyakorolt hatásai.

Földgolyónk folyamatosan bocsájt ki különböző intenzitású sugárzásokat, rezgéseket, melyek lehetnek hasznosak és károsak is. Annak ellenére, hogy a földsugárzások, az élővilág sugárterhelésének a 61%-át adják, az emberek körében mégis alig ismert. Pedig a 17. század közepéig, Európában is a „varázsvesszős” emberek jelölték ki az építendő házak és más épületek helyeit. Maga az eljárás, több mint 4.000 éves. pl. a Keopsz piramisban is ábrázolják a „varázsvesszőt” kézben tartó ember alakját.

A tapasztalatok szerint, a betegségek 60 – 80 % - a összefüggésbe hozható a földsugárzásokkal. A károsító hatását, napi minimum 3- vagy több óra, sugárzási zónában való tartózkodás eredményezi, az alvás, vagy az egy helyben végzett munka.

Vannak sugárzások, melyek hatására 1,5 -3 év, míg más sugárzásoknál, 8 – 10 év alatt alakulnak ki betegség tünetek, rák, érszűkület, idegi-, és szervi problémák.

A földsugárzásokban huzamosabb ideig való tartózkodás ideje alatt, az élő szervezet védelmi rendszere megbomlik, és leromlik. Az élő szervezetek külső védelmi burka, a szervezetet körülvevő bioenergetikai mező, az AURA. Növényeknél 2 rétegű, az állatoknál 3 rétegű, míg az embereknél, általában 7 rétegű. Az AURA szoros kapcsolatban van, a test hormonális szabályozó rendszerét külső energiával feltöltő szabad energiafeltöltő helyekkel, CSAKRA. A tartósan földsugárzásnak kitett AURA elvékonyodik, esetleg megsérül, vagy „kilyukad”. Ennek az a következménye, hogy a szervezet bioenergia szintje lecsökken, a csakrák energia felvevő képessége beszűkül, majd leáll. Ennek hatására a vele közvetlen kapcsolatban álló belső elválasztású mirigyek működésében, hormonális szabályozásában zavarok lépnek fel.

A szervezet folyamatos energia hiánya miatt a belső-elválasztású mirigyek megsérülhetnek, majd az ezek által vezérelt szervek is betegség tünetet kezdenek mutatni. Az AURA mérések azt mutatják, hogy a szervezetben ott jelentkeznek a betegség tünetek, ahol az AURA sérült, vagy „kilyukadt”. A földsugárzások hatásait mindenki megfigyelheti magán, már abban a fázisban, amikor még nincs konkrét betegség tünet, de szervezet már jelzéseket küld, csak oda kell rá figyelni.

A jelek a következők lehetnek

  • állandó fáradtság érzet ébredéskor, - álmatlanság, vagy gyakori rossz álmok,- gyermeke éjszaka gyakran felsír, szüleihez menekül, vagy nem akar a szobájában maradni, - gyakori fejfájás ébredéskor, - idegesség, - ingerültség, - reumás fájdalmak, - emésztőrendszeri zavarok, - makacs és gyakori torokgyulladás, - gerinc betegségek, - krónikus panaszok, stb.

A földsugárzásokban történő tartós tartózkodás hatására az egészséges ember megbetegedhet, - a beteg ember pedig nem gyógyulhat meg addig, amíg a veszélyes zónában tartózkodik huzamosan.

Több ezer év óta ismert - radiesztéziai módszerrel mérhető – földsugárzások, a következők:

  • Szent György és Ley sugárzások a - Föld mágneses ideg áramlatai - idegi és szervi problémákat okozhat
  • Geológiai törésvonal sugárzás Geológiai gyűrődés, Érctelér (földmozgási hasadékok sugárzásai) szervezetben rákos folyamatokat indíthat el.
  • Vízérsugárzás, mely a földalatti vízfolyások, - átszivárgások kisugárzása agresszíven meszesítő.
  • Hartmann sugárzás, mely a Föld mágneses kisugárzása, súlyos gyulladásokat, rákos folyamatokat indíthat el.
  • Curry sugárzás a Föld poláris mező sugárzása, idegesség, szemproblémák, pánik betegség kialakulásáért felelős.
  • Elektroszmog technikai sugárzások, mint minden elektromos berendezés - TV, DVD, Számítógép, Mikrohullámú sütő - rádiótelefon átjátszó állomások, TV és rádióadók, mobil internet berendezések - A technikai sugárzásokat nem csak radiesztéziai módszerrel, de digitális műszerekkel is mérjük, ellenőrizzük. Akadályozza a kalcium beépülését a csontokba és az izomzatba. Csontritkulást, súlyos ízületi gyulladásokat, rákos folyamatokat okozhat. A leukémia leggyakoribb előidézője. A meddőség egyik legfőbb okozója.

A Föld - sugárzások és az Elektroszmog elleni védekezés lehetőségei

  • képzett BIO-TÉR Natura végzettségű Radiesztéta szakember segítségével, a káros sugárzásoktól mentes helyek kijelölése a lakásban, illetve szükség szerint a hálószobák, dolgozó szoba, esetleg nappali, speciális tértechnológiai árnyékoló lapokkal történő semlegesítése.

Kiszállási díj 7.000 Ft + Áfa Budapest, és körzetében.
Munkadíj 15.000 Ft + Áfa helységenként. Legfontosabb a hálószoba.
Ha szükséges a tér technológiai árnyékoló lap felhasználása, akkor 13.500 Ft + Áfa/db.

Az alábbi űrlap kitöltésével megrendelheti tanácsadásunkat

A mező csak számokat tartalmazhat.
Kérjük, adja meg a képen látható kódot az űrlap elküldése előtt!

Kedvezmények

Itt olvashat az Önt érdeklő kedvezményeinkről, melyek ingatlan tulajdonosoknak, vevőknek, bérbeadóknak, bérlőknek továbbá olyan ügyfeleknek szól, akik szeretnék igénybe venni bármelyik kedvezményünket vagy az ebből származó további előnyöket.

Most mi fizetünk Önnek!