Szolgáltatások

Ingatlanközvetítés személyesen Önnek!

Ingatlant értékesíteni nem könnyű feladat! Sok féle kihívásnak eleget téve feltételezzük, hogy hozzáértő ingatlanközvetítőn keresztül hatékonyabban értékesítheti ingatlanát!

Tovább az ingatlanközvetítés részleteire

Ingatlanok értékbecslése

Értékbecsléssel időt és pénzt takaríthat meg, ha egy pontosan felértékelt ingatlan jelenik meg a piacon. A DANUBIA ESTATE képzett munkatársai rövid határidővel vállalják ingatlanának teljes körű értékbecslését!

Tovább az értékbecslés részleteire

Ingatlankezelés

Az ingatlan kezelése komoly feladat, mely felelősséggel jár. Személyes referenciákra hivatkozva vállaljuk ingatlanának teljes körű kezelését, mely biztonságot ad.

Tovább az ingatlankezelés részleteire

Belsőépítészre vagy lakberendezőre van szüksége?

Szeretne többet kihozni lakásából, házából vagy nyaralójából? A DANUBIA ESTATE vállalja lakások, családi házak, üzletek, éttermek és kávézók, kiállítások, rendezvény helyszínek, szálláshelyek belsőépítészeti tervezését vagy lakberendezését.

Tovább a belsőépítészet és lakberendezés részleteire

Ingatlan fotózás

A különleges fotók szebben mutatják be a lakásokat és az ingatlanokat! Egy profi fotós alkalmazásának előnyei az ingatlan tulajdonosok és vevők számára sokkal többet jelent, mint gondolnánk.

Tovább az ingatlan fotózás részleteire

Ingatlan videózás

Egy ingatlan videóval, sokkal színesebben változatosabban és valóságszerűbben mutathatja be ingatlanát a sikeres eladás érdekében.

Tovább az ingatlan videózás részleteire

Ingatlankezelés

Önnek ajánljuk

  • Amennyiben biztonságba akarja tudni az ingatlanát, megelőzve a kellemetlenségekkel járó ingatlan bérbeadását vagy felújítását.
  • Ajánljuk továbbá azoknak, akik befektetési céllal vásárolták meg lakásukat és tartózkodási helyük távolsága, vagy egyéb okok miatt annak teljes körű kezelését szakértő cégre bíznák.