Szolgáltatások

Ingatlanközvetítés személyesen Önnek!

Ingatlant értékesíteni nem könnyű feladat! Sok féle kihívásnak eleget téve feltételezzük, hogy hozzáértő ingatlanközvetítőn keresztül hatékonyabban értékesítheti ingatlanát!

Tovább az ingatlanközvetítés részleteire

Ingatlanok értékbecslése

Értékbecsléssel időt és pénzt takaríthat meg, ha egy pontosan felértékelt ingatlan jelenik meg a piacon. A DANUBIA ESTATE képzett munkatársai rövid határidővel vállalják ingatlanának teljes körű értékbecslését!

Tovább az értékbecslés részleteire

Ingatlankezelés

Az ingatlan kezelése komoly feladat, mely felelősséggel jár. Személyes referenciákra hivatkozva vállaljuk ingatlanának teljes körű kezelését, mely biztonságot ad.

Tovább az ingatlankezelés részleteire

Ingatlanfelújítás

Referenciákkal rendelkező kivitelező csapatunk kedvező áron vállalja ingatlanának teljes felújítását,  vagy igény esetén az egyszerűbb munkálatokat is elvégzi.

Tovább az ingatlanfelújítás részleteire

Belsőépítészre vagy lakberendezőre van szüksége?

Szeretne többet kihozni lakásából, házából vagy nyaralójából? A DANUBIA ESTATE vállalja lakások, családi házak, üzletek, éttermek és kávézók, kiállítások, rendezvény helyszínek, szálláshelyek belsőépítészeti tervezését vagy lakberendezését.

Tovább a belsőépítészet és lakberendezés részleteire

Ingatlan fotózás

A különleges fotók szebben mutatják be a lakásokat és az ingatlanokat! Egy profi fotós alkalmazásának előnyei az ingatlan tulajdonosok és vevők számára sokkal többet jelent, mint gondolnánk.

Tovább az ingatlan fotózás részleteire

Ingatlan videózás

Egy ingatlan videóval, sokkal színesebben változatosabban és valóságszerűbben mutathatja be ingatlanát a sikeres eladás érdekében.

Tovább az ingatlan videózás részleteire

Ingatlanok takarítása

A rendszeres takarítás egyik legnagyobb előnye, hogy Önnek értékes ideje és energiája marad, akár kedvenc hobbijára vagy családjára.

Tovább a takarítás részleteire

Költöztetés

Költözne? Referenciákkal rendelkező partnercégünkkel költözési gondjait is levesszük Ügyfeleink válláról.

Tovább a költöztetés részleteire

Energetikai szakvélemény

Energiafelhasználásunk 40-50%-át az épületek üzemeltetésére fordítjuk. Az épületenergetikai tanúsítvány egy olyan eszköz, amely az épület fenntartóját ésszerűbb és hatékonyabb energiafelhasználásra ösztönzi.

Tovább az energetikai szakvélemény részleteire

Radiesztézia

Radiesztéziai káros földsugárzások bemérése és hatástalanítása. Vajon elegendő Önnek, hogy tetszik egy lakás, mert praktikus a helyiség elosztása, vagy mert elérhető ára van?

Tovább a radiesztézia részleteire

Ingatlanértékesítő képzés

Az ingatlanértékesítő képzési programunk célja, hogy olyan tapasztalt vagy tapasztalattal nem rendelkező ingatlanértékesítőknek adjuk át szakmai tudásunkat, akik az ingatlanértékesítés területén képzelik el munkájukat, vagy karrierjük és további céljaik megvalósításához ezt az életpályát választják.

Tovább az ingatlanértékesítő képzés részleteire

Változásbejelentés

A változásbejelentő.hu Magyarország online ügyintézési specialistája, amelynek felületén keresztül – egy egyszerű regisztráció után – több mint 100 szolgáltatónál intézhetsz közműátírást, vagy jelenthetsz be adatváltozást – gyorsan, olcsón online. A honlapunkon keresztül elérhető szolgáltatók listáját itt találod. Oldalunkon egy közműátírás indításának átlagos ügyintézési ideje mindössze 11 perc. Ez személyesen legalább két-három óra utazást és sorban állást igényel, ráadásul nálunk egyszerre indíthatsz el több ügyintézést (pl. víz, gáz, villany, internet, telefon) anélkül, hogy egy adatot egynél többször megadnál. Az ügyintézés folyamatát bármikor felfüggesztheted, majd újrakezdheted és minden szükséges dokumentumot elektronikus formában csatolhatsz. Ha kíváncsi vagy arra, pontosan mit és hogyan intézhetsz el nálunk, kattints ide, és olvasd el pár perc alatt a lényeget. A szolgáltatásunk lényegét röviden bemutató videónkat itt nézheted meg! Nem szeretjük a felesleges bürokráciát, ezért az árképzésünk is egyértelmű és átlátható. Ha pedig valahol elakadnál, ügyfélszolgálatunk örömmel segít.

Tovább az ingatlanértékesítő képzés részleteire

Változásbejelentő

Kedvezmények

Itt olvashat az Önt érdeklő kedvezményeinkről, melyek ingatlan tulajdonosoknak, vevőknek, bérbeadóknak, bérlőknek továbbá olyan ügyfeleknek szól, akik szeretnék igénybe venni bármelyik kedvezményünket vagy az ebből származó további előnyöket.

Most mi fizetünk Önnek!

Ingatlan Franchise

Franchise Program - mert Franchise-ban lenni jó!

Legyen Önálló, de mégis élvezze a Franchise Programunk által nyújtott előnyöket!

Franchise Programunk előnyei

  • Ingatlan portfólió, változatos kínálattal Budapesten és Balatonon
  • Keresztértékesítési program hálózaton belül és más Partnerekkel
  • Saját képzési módszer értékesítőknek és tulajdonosoknak
  • Saját fejlesztésű informatikai rendszer
  • Kitűnő csapatmunka
  • Hatékony Marketing